Over mij

Mijn naam is Linda Offereins, eigenaar van lactatiekundigenpraktijk Lactacare. Al heel mijn werkzame leven heb ik als verpleegkundige op een kraamafdeling gewerkt. Op één of ander manier was er altijd al een passie om vrouwen te begeleiden in het geven van borstvoeding. Toen er in 2008 een lactatiekundige werd opgeleid kreeg ik de gelegenheid om dat te gaan doen. Vervolgens ben ik een eigen praktijk gestart en heeft het avontuur zich uitgebreid ook buiten het ziekenhuis.

Naast lactatiekundige ben ik echtgenote en moeder van drie eigen kinderen en drie bonuskinderen. Inmiddels is er een eerste kleinkind geboren. Destijds heb ik erg genoten van het geven van borstvoeding en nu zie ik mijn bonusdochter dit doen, erg leuk!

Wat doet een lactatiekundige?

Een lactatiekundige is een gespecialiseerde zorgverlener die moeder en kind professioneel advies en begeleiding geeft wanneer zich problemen voordoen bij de borstvoeding. Vaak kan een lactatiekunde door ervaring en kennis er weer voor zorgen dat de problemen opgelost worden zodat de periode waarin borstvoeding gegeven wordt weer prettig is.

Heb je hulp nodig met borstvoeding? Neem dan vandaag nog contact op voor borstvoedingsconsult aan huis of een kolfconsult. Naast de consulten is het ook nog mogelijk om borstvoedingsvoorlichtingen te bezoeken in Arnhem-Noord, Duiven of Doetinchem.

Kwaliteitswaarborging

Als lactatiekundige moet je aan strenge eisen voldoen, wat volkomen logisch is. Ik ben lid van De Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen (NVL) en ik hou me nauw aan de WHO-code.

Linda Offereins