Diensten

Borstvoeding geven is doorgaans een prettig samenzijn van moeder en baby en hoort voldoening te geven. Soms kunnen er obstakels zijn die prettig borstvoeding geven in de weg staan. Lactacare helpt je om borstvoeding geven weer plezierig en fijn te maken, zodat je er na de eerste opstartproblemen nog een hele tijd samen met je baby van kunt genieten. Heel vaak zijn borstvoedingsproblemen op te lossen door middel van deskundige hulp.

Voor een lactatiekundig consult kom ik bij je thuis om in jullie eigen vertrouwde omgeving te kijken hoe we de problemen rondom de borstvoeding kunnen oplossen.
Een consult hoeft niet altijd te dienen om problemen op te lossen, maar soms juist ook om problemen te voorkomen. Een totaalpakket borstvoeding begeleiding kun je bijvoorbeeld al vooraf aanvragen. Je geeft dan je verwachtingen aan ten aanzien van de borstvoeding en zodra jullie baby geboren is, stemmen we samen af voor een eerste afspraak bij jullie thuis of zelfs nog in het ziekenhuis.

Welke consulten zijn er?

Telefonisch consult

Wil je telefonisch geholpen worden met de borstvoeding? Neem dan vandaag nog contact op 

Consult aan huis

Veel problemen kunnen worden opgelost door het observeren van een voeding. Maak een afspraak voor een thuisconsult.

Totaalpakket borstvoeding

Alle kansen benutten om je borstvoeding optimaal te laten verlopen? Overweeg  dan een totaalpakket borstvoeding begeleiding.