Kolf huren

Als je nog niet weet of je borstvoeding gaat slagen is het fijn om eerst een kolf te huren. Na een aantal weken kun je dan beslissen of je de kolf eventueel wilt gaan aanschaffen. Tijdens de huur ben je dus eigenlijk al aan het investeren in je kolf.

Als je beslist om alleen te huren dan betaal je de door jou gebruikte kolfsets en de daghuur à 2.50 per dag. Voor vragen mag je me altijd bellen.

Let op!
Zorgverzekering Menzis vergoed vanuit de aanvullende verzekering € 200,- van de factuur, ongeacht of er lactatiekundige hulp of hulpmiddelen (zoals een kolf) op staan. Wel eisen ze een koppeling met lactatiekundige zorg. Ik kan dan een telefonisch consult € 25,- op de factuur bijschrijven die je op je eigen moment kunt verzilveren om in aanmerking te komen voor deze vergoeding. Vragen? Bel gerust!

Heb je een andere zorgverzekering? Geen probleem natuurlijk, neem voor alle informatie contact op!

Weet je niet welke kolf je moet kiezen?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je geen verstand hebt van borstkolven. Daarom help ik je maar al te graag met het uitkiezen van de perfecte kolf. Neem vandaag contact op voor een kolfconsult. Zo komen we er samen achter welke kolf het beste bij jou past!

Kolven te huur: altijd beschikbaar

Horigen Elody

Horigen Elody

De Horigen kolf is een dubbelzijdige kolf met zachte silicone borstschilden.

De kolf heeft 2 motortjes waardoor de intensiteit van het kolven voor beide borsten afzonderlijk is in te stellen.

Deze kolf is krachtig genoeg om de melkproductie op gang te brengen. Deze kolf mag altijd eerst worden gehuurd om in een latere fase te beslissen over aanschaf.