Kolf kopen

Een vrouw die borstvoeding geeft heeft ook een goede kolf nodig. Soms is deze de eerste dagen al nodig om je melkproductie goed op gang te brengen. Maar ook in een latere fase is deze onmisbaar; bijvoorbeeld om extraatjes te kolven om als voorraad te bewaren, of om je melkproductie extra te stimuleren als de productie wat terug loopt.
Ook als je weer aan het werk gaat heb je een kolf nodig om je melk af te kolven als je niet bij de baby bent.

Je werkgever is verplicht om je de ruimte en tijd te geven om te kolven. Officieel mag je 20% van je werkdag gebruiken voor het kolven en moet je werkgever een geschikte ruimte voor je regelen waar je dit op je gemak kunt doen. Als je er aan twijfelt of dit op jouw werk wel goed is geregeld is het misschien goed om er vooraf al eens over te overleggen met je werkgever.

Als lactatiekundige heb ik ruime ervaring met verschillende kolfapparaten en hoor ik ervaringen van kolfgebruikers. Gebaseerd hierop bied ik kolven aan die betrouwbaar en prettig in het gebruik zijn.

Let op!
Zorgverzekering Menzis vergoed vanuit de aanvullende verzekering € 200,- van de factuur, ongeacht of er lactatiekundige hulp of hulpmiddelen (zoals een kolf) op staan. Wel eisen ze een koppeling met lactatiekundige zorg. Ik kan dan een telefonisch consult € 25,- op de factuur bijschrijven die je op je eigen moment kunt verzilveren om in aanmerking te komen voor deze vergoeding. Vragen? Bel gerust!

Heb je een andere zorgverzekering? Geen probleem natuurlijk, neem voor alle informatie contact op!

Vind hier jouw ideale borstkolf

Horigen Chicture Borstkolf

Horigen Chicture

Medela Freestyle Flex borstkolf

Medela Freestyle Flex

Medela PersonalFit Flex™ borstschilden
Ingebouwde oplaadbare accu met USB-poort
Compact, licht en draagbaar

Elvie Pump Dubbel

Elvie Pump Dubbel

De Elvie Pump dubbel is een stille, draagbare en slimme kolf. Je plaatst hem in je bh en bedient hem via een app op je telefoon. Door het elektronische oog ziet de kolf of de melkstroom goed is en past daarop zijn interval en intensiteit van de zuigkracht aan. Standaard geleverd met een 24 en 28 mm borstschelp. Een gadget met topfuncties!

Elvie Pump Single

Elvie Pump Single

De Elvie Pump Single is een stille, draagbare en slimme kolf. Je plaatst hem in je bh en bedient hem via een app op je telefoon. Door het elektronische oog ziet de kolf of de melkstroom goed is en past daarop zijn interval en intensiteit van de zuigkracht aan. Standaard geleverd met een 24 en 28 mm borstschelp. Een gadget met topfuncties!

Elvie Stride Dubbel

Elvie Stride Dubbel

De nieuwste dubbelzijdige kolf van Elvie heeft de power van een professionele kolf. De schelpen die je handsfree in je bh draagt zijn bij deze kolf verbonden aan de motor die je kunt bevestigen aan je broek. Dat geeft een grote bewegingsvrijheid terwijl de kolf krachtig zijn werk doet. De kolf is tevens te bedienen met een app op je telefoon. standaard levering met 21 mm en 24 mm borstschelpen.

Elvie Stride Single

De nieuwste kolf van Elvie heeft de power van een professionele kolf. De schelp die je handsfree in je bh draagt, is bij deze kolf verbonden aan de motor die je kunt bevestigen aan je broek. Dat geeft een grote bewegingsvrijheid terwijl de kolf krachtig zijn werk doet. De kolf is tevens te bedienen met een app op je telefoon. standaard levering met 21 mm en 24 mm borstschelpen.