Kwaliteitswaarborging

Lactacare wil graag de beste zorg geven en voldoen aan de door de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen (NVL) gestelde kwaliteitseisen.  Op deze pagina vind je informatie omtrent de erkenning, de klachtenprocedure en de WHO-code.

Erkenning

Linda Offereins is een erkende lactatiekundige. Een erkenning betekent dat er jaarlijkse scholing plaatsvindt en de lactatiekundige over voldoende praktijkervaring dient te beschikken.  Hierdoor ben je verzekerd van deskundige hulp en een onafhankelijke procedure door de NVL in het geval van klachten.

Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen.

NVL-nummer: 35607

IBCLC-nummer: 306-73580

Adres: Kilderseweg 1, 7038 BW  Zeddam

KvK nr. 9187336

Email: info@lactacare.nl

Tel.nr.: 06-10140173

WHO Code

De internationale Gedragscode voor het op de markt brengen van vervangingsmiddelen voor moedermelk” – kortweg de WHO Code – werd door de WHO opgesteld met als doel het beschermen en bevorderen van de gezondheid van kinderen wereldwijd door het beschermen en bevorderen van borstvoeding.

Feedback of klacht indienen

Als je niet tevreden bent over de geleverde zorg neem dan contact met me op zodat we samen kunnen oplossen. Mijn belangrijkste doel in mijn werk is jou weer blij maken met je borstvoeding, dus als de aanpak voor jouw niet goed werkt zou ik het heel fijn vinden daar feedback over te krijgen. Ik zal er dan alles aan doen om je alsnog verder te kunnen helpen.

Zie ook: feedbackformulier of het klachtenformulier.