Kwaliteit

Lactacare wil graag de beste zorg geven en voldoen aan de door de Nederlandse Vereniging van Lacatatiekundigen ( NVL )  gestelde kwaliteitseisen.  Op deze pagina vindt je informatie omtrent de erkenning, de klachtenprocedure en de WHO code.

Erkenning
Linda Offereins is een erkende lactatiekundige. Een erkenning betekent dat er jaarlijkse scholing plaatsvindt en de lactatiekundige over voldoende praktijkervaring dient te beschikken.  Hierdoor ben je verzekerd van deskundige hulp en een onafhankelijke procedure door de NVL in het geval van klachten.

Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen.
NVL-nummer     : 35607
IBCLC-nummer  : 306-73580

Adres: Kilderseweg 1, 7038 BW  Zeddam
KvK nr. 9187336
Email: [email protected]
Tel.nr.: 06-10140173

WHO Code
De internationale Gedragscode voor het op de markt brengen van vervangingsmiddelen voor moedermelk” – kortweg de WHO Code – werd door de WHO opgesteld met als doel het beschermen en bevorderen van de gezondheid van kinderen wereldwijd door het beschermen en bevorderen van borstvoeding.

Klachtenprodedure
Heb je een klacht? Kijk dan voor meer informatie en de procedure op de pagina klachtenprocedure. Wil je opbouwende kritiek geven of ben je erg tevreden . Gebruik dan het feedback formulier.
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×